El servei de venda en línia estarà disponible aquest mes d'abril

Novetats
29/3/20
586
0

Estimats clients,

Estem il·lusionats de fer-vos saber que a partir d'aquest mes d'abril, i pels codis postals de Barcelona 08017 i 08028, estarà disponible la venda en línia i el servei d'entrega a domicili per la web superestalvi.com.

Per poder oferir aquest nou servei, per una banda mantenim els mateixos preus que actualment tenim a les botigues físiques, i per altra banda per cobrir el cost de l'entrega, el seu cost per comanda serà de 10 euros, i la compra mínima de 40 euros. També és possible recollir la comanda a la botiga del Mercat de les Corts sense cap cost addicional.


L'import de l'entrega a domicili es dóna íntegrament a una associació destinada a l'obra social per a persones amb discapacitats.

Horaris d'entrega

  • En el cas que l'entrega sigui al domicili es realitzarà dins les 24 hores següents de la comanda, previ avís telefònic
  • En el cas que la comanda es reculli a la botiga del Mercat de les Corts, es podrà realitzar al següent dia laborable entre les 9h i les 14h.

superestalvi vol sumar-se a totes les iniciatives ciutadanes que ajudin a evitar el contagi dels grups de persones de més risc.

També aprofitem per demanar-vos que si teniu més suggeriments perquè puguem millorar el servei als nostres clients i a la societat en general, ens els feu arribar a info@superestalvi.com. Dins les nostres possibilitats, ens agradaria ser més útils i eficients.

Per endavant, agraïts per la confiança i l'interès.

Us desitgem a tots molta salut!
Equip de superestalvi

Comentaris

Establiments d'Alimentació, S.A.

CIF: A58061458
c. Sant Antoni Maria Claret, 3
08037 Barcelona
Telèfon: 931 521 933
Email: info@superestalvi.com